Meet us in Stockholm

Den 20:e april så blir det DOOM på Gamla Enskede Bryggeri då Dun Ringill & Laser Dracul intar scenen!

DJ för kvällen är Fredrik Jansson (Angel Witch, Lugnet, ex-Abramis Brama, ex-Witchcraft)!

Dun Ringill har varit aktivt sedan 2017 och släppt ett stort antal hyllade plattor. Efter lanseringen av Library of Death, bestämde sig det svenska 6-mannabandet för att utmana sig själva ytterligare genom att skriva ett ambitiöst dubbelkonceptalbum som släpps som två separata album under 2023 respektive 2024. Nu senast så släppte de följdaktligen del 1 “150 – Where the Old Gods Play Act 1”. En platta full av nordisk folk, doom och progressiv metal möter berättande texter. Del 2 kommer under 2024! Men först njuter vi av Del 1 live!

Laser Dracul har två hyllade plattor i bagaget varav den senaste “Hagridden” släpptes på Majestic Mountain Records 2020! De är i dagsläget i studion och spelar in sitt tredje album, men de kommer ta sig tid för en spelning på Gamla Enskede bryggeri!

Ticketlink: Dun Ringill & Laser Dracul – Tickster

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *